Szállítási információk2018-07-16T09:11:39+00:00

Szállítási infók

Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon:

Díj: 0 – 1190 Ft          Szállítás: 1 munkanap

Csomagjaink házhozszállítását futárszolgálat végzi. Amennyiben rendelésedet délelőtt 9 óráig leadod, döntő többségében még aznap átadásra kerül csomagod a futárnak, melynek megtörténtéről emailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő 1-3 munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket. A kézbesítési nap reggelén SMS-ben és emailben is értesítenek, hogy küldeményed fog érkezni. Ez az értesítés tartalmazza a futár telefonszámát is, akivel fel tudod venni a kapcsolatot ha valami nem várt esemény történne.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00 és 17:30 óra között történik. Érdemes olyan címre kérni a csomagot, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál senkit a címen értesítést hagy a helyszínen az elérhetőségeivel, majd a következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha utánvéttel kérted a csomagod, csak készpénzzel tudod kiegyenlíteni a futárnak az ellenértéket.

Amennyiben azt követően, hogy a csomagot átadtuk a futárnak, bármilyen problémád, kérdésed merülne fel a kézbesítéssel kapcsolatban, itt találod a futárszolgálat elérhetőségeit: www.tof.hu/elerhetosegeink

A Futárszolgálattal történő szállítás díjszabása Magyarország területére:

Megrendelés bruttó összege Szállítás díja
0 – 15 000 Ft 1190 Ft
15 001 – 25 000 Ft 790 Ft
25 000 Ft fölött INGYENES
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.